BENVINGUTS A ATGROUP

ATGroup, consultora especialitzada en el Dret de les Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Qui Som?

ATGroup, com a consultora líder en l’aplicació del Dret de les Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació, som especialitzats en l’aplicació de la Llei Orgànica de Protecció De Dades Personals, assessorament en les solucions de la Signatura Electrònica avançada i projectes de Comerç Electrònic i E-Administració.

El nostre objectiu es centra en prestar servei d’assessorament i consultoria jurídic – tecnològica de qualitat.

L’equip humà d’ATGroup està composat per especialistes qualificats de primera línia: Juristes especialitzats en les TIC, així com tecnòlegs de diferents perfils. En ATGroup creiem en la contínua investigació permanent per a poder oferir als nostres clients les millors i més ajustades solucions.

La nostra seu central es troba a Barcelona. No obstant, també podràs trobar-nos a Madrid i Bilbao, i a nivell internacional som presents a l’Equador, la Xina i Romania.


Últimes Notícies.

23 d'desembre del 2019

Multa milionària de l'AEPD a "La Lliga"

L'app de "LaLiga" ha estat sancionada per l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD) amb una suma de 250.000 euros per infringir el principi de transparència del RGPD. El fet a ocorregut aquest mateix any, quan es va donar a conèixer que l'aplicació utilitzada per milers d'usuaris, tènia la finalitat d'espiar. L'app activava l'accés al micròfon del dispositiu en el qual estava instal·lada l'aplicació al costat de la geolocalització dels usuaris , per a poder detectar el senyal dels televisors en bars que emetien els partits de futbol de manera pirata. Et deixem el link de la notícia perquè puguis informar-te mes del succeït.

Més Informació

10 d'desembre del 2019

AT GROUP A TARRAGONA
Cambra del comerç 2019

Un any més, ATGroup ha estat convidada a la Cambra de Comerç de Tarragona, on Jordi Ortega ha realitzat un balanç del primer any des de l'entrada en vigor de la nova llei de Protecció de Dades 3/2018, en el marc del programa "Bon dia Tarragona", presentada per Xavier Artal (Director General de Dades & Serveis). A la presentació s'han tractat diversos temes relacionats a la Protecció de Dades durant el transcurs d'aquest primer any des de l'entrada en vigor de la nova legislació, aprofundint en les novetats introduides en aquest nou cos legal, com ara l'ús de les cookies. A més a més, també s'ha recordat la importància de la figura del Delegat de Protecció de Dades. Et deixem el vídeo de la presentació.

Més Informació

9 d'desembre del 2019

Entrevista a "Tarragona Ràdio 96.7"

El passat 21 de Novembre, l'emissora "Tarragona Ràdio 96.7", ha entrevistat a Jordi Ortega en relació al primer any de la Implementació al Reglament de Protecció de Dades Personals (RGPD) + (LOPDGDD).
Et convidem a que escoltis l'entrevista i puguis informar-te dels canvis que ha suposat aquest Reglament I aquesta Llei, i del que ve d’ara en endavant respecte a la Protecció de Dades.

Més Informació

El Grup.

El nostre projecte, acostar el Dret a les noves tecnologies de la informació i la comunicació.

ATGroup es una consultora líder en l’aplicació del Dret de les Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

La nostra missió es centra en prestar un servei de d’assessorament i consultoria jurídic – tecnològica de qualitat i especialitzada en el Dret aplicat de les Noves Tecnologies (TIC-LAW).

ATGroup és una consultora pionera en aportar solucions innovadores i creatives als problemes plantejats per el Dret aplicat de les Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació en las empreses.

Som especialitzats en la Normativa de Protecció de Dades, assessorament en solucions de la Signatura Electrònica avançada i els projectes de Comerç Electrònic i E-Administració.

Els seus consultors, tothom amb llicenciatura i/o doctorat, combinen la seva activitat professional amb la docència universitària.

Com a element vinculat al projecte ATGroup, es troba BUFETE ORTEGA, despatx jurídic professional fundat a Barcelona l’any 1977, sent la segona generació la qual ostenta en la actualitat la direcció del mateix.

La funció del BUFETE ORTEGA és atorgar el suport jurídic especialitzat en aquelles matèries o funcions que aparquen altres rames del coneixement jurídic diferent als anteriors, (Dret Administratiu, Mercantil, Penal, etc.)

Finalment, EVIDENTIA, dirigida pel Doctor José Navarro, la qual es una marca independent, però amb estrictes llaços de col·laboració i de sinergies amb la resta d’ATGroup, ja que la seva finalitat es la investigació digital i el peritatge forense de l’element informàtic.


Els Nostres Serveis.

Visiti el nostre catàleg complert

Formació


Testimonios sobre ATGroup

Jorge Mezquita, Presidente de la ASOCIACIÓN APAC

Como Responsable Oficina LOPD de un Grupo de empresas (Seguros-Sanidad) he tenido la satisfacción de contar con la colaboración de los servicios de la consultora ATGRUP durante más de 10 años.

Aconsejo conocer a AT y su modelo de servicio, tanto en todo lo relativo a "Protección de Datos" (Privacidad en un sentido amplio) y también es puntero en soluciones útiles/prácticas RPC responsabilidad Penal Corporativa (Generan pruebas y asumen defensa jurídica ante incidentes)